• 20% Korting op Arctic Blue Vegan – de vegetarische Omega-3 algenolie softgels bij bestelling via de webshop. Gebruik de kortingscode ‘vegapolis’. De plantaardige Omega-3 vetzuren uit algen zijn een volwaardige vervanging voor de essentiële Omega-3 vetzuren die ook in vette is en visolie voorkomen. Kijk voor meer informatie op www.arctic-blue.com
 • 5% Korting bij De Vegetarische Slager in zowel de webshop als de conceptstore in Den Haag, Spui 167A
 • 10% Korting bij vegetarische restaurants die zijn aangesloten bij de kortingsregeling van de Nederlandse Vegetariërs Bond. Kijk op www.vegetariers.nl
 • Met de Delta Lloyd zorgverzekering heeft u in 2018 een echte restitutiepolis en vrije keuze van zorgverlener.
 • Zelfs als er geen contract is afgesloten met de zorgverlener betaalt Delta Lloyd uw nota (tot 100% van de reguliere tarieven).
 • Een ongevallendekking voor mondzorg tot € 10.000 bij de aanvullende (tandarts)verzekeringen.
 • En het verplichte eigen risico kunt u bij Delta Lloyd gespreid betalen.

Luxe Verpleging

Ligt u in het ziekenhuis? Dan kunt u bij Delta Lloyd een vergoeding krijgen voor bijvoorbeeld extra privacy, de kosten van tv, telefoon, internet en radio. Ook krijgt uw eventuele partner een reiskostenvergoeding. Kunt u geen luxe verpleging krijgen in het ziekenhuis, maar krijgt u gewone verpleging? Dan krijgt u van Delta Lloyd een extra vergoeding.

Gezondheidsprogramma’s

Een gezonde levensstijl vraagt om voldoende beweging en gevarieerd eten. Wij willen u helpen bewuster te leven. Daarom nu ook gezondheidsprogramma’s. Wilt u weten of u gezond leeft? Ga naar deltalloyd.nl/gezondheid en doe de Gezond-Leven-Test. Hier krijgt u inzicht in uw eigen levensstijl en adviezen over het verbeteren van uw levensstijl. Of vul de BMI-meter in en kijk of u een juist gewicht hebt. Ook is het mogelijk om voor uzelf een hardloopplan te maken. U vindt de gezondheidsprogramma’s op deltalloyd.nl/gezondheid.

Best Doctors

Als uw specialist in het ziekenhuis heeft vastgesteld dat u ziek bent, hebt u misschien behoefte aan een second opinion. Een second opinion, ook wel tweede mening genoemd, is een medisch oordeel of advies van een andere arts of medisch deskundige dan de arts die u behandelt. De second opinion kunt u laten doen in Nederland. Als klant van Delta Lloyd kunt u ook kiezen voor Best Doctors en uw medisch dossier naar een internationale topspecialist laten sturen.

Meegroei Service

Bij Delta Lloyd mag u tijdens het jaar één keer uw aanvullende verzekering wijzigen. Wij noemen dat de Meegroeiservice. Dit is bijzonder, omdat u normaal gesproken uw zorgverzekering alleen maar per 1 januari mag wijzigen. De Meegroeiservice biedt u de zekerheid dat u altijd een aanvullende verzekering hebt die bij u past. Ook als er iets in uw leven gebeurt waardoor u anders verzekerd wilt zijn. Bijvoorbeeld bij een zwangerschap of wanneer u uw baan verliest. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op deltalloyd.nl/meegroeiservice.

Gezondheidslijn

Hebt u soms klachten of vragen over uw gezondheid? Twijfelt u dan wel eens of het nodig is om uw huisarts te bellen? In dit geval hebben wij de Delta Lloyd Gezondheidslijn. Hier kunt u terecht met al uw vragen over uw gezondheid. Verpleegkundigen zitten voor u klaar om vragen te beantwoorden. En als het nodig is, overleggen ze met een arts. Het  telefoonnummer van de Delta Lloyd Gezondheidslijn is 0900 – 112 11 33. De kosten zijn 10 cent per minuut.

Gezondheidsvoordelen

Een zorgverzekering bij Delta Lloyd profiteert ook van het voordeelprogramma.

U krijgt onder andere korting op:

 • Lenzen, brillen en zonnebrillen bij Eye Wish Groeneveld, Het Huis Opticiens en Specsavers. De korting krijgt u naast de vergoeding uit uw aanvullende verzekering.
 • Cosmetische behandelingen zoals plastische chirurgie, ooglaseren, tanden bleken en ontharen.
 • Verschillende sauna’s in Nederland.
 • Een abonnement bij ruim 500 sportscholen die aangesloten zijn bij Intenz.
 • Reisvaccinaties bij Meditel of Thuisvaccinatie.

De korting krijgt u naast de vergoeding uit uw aanvullende verzekering.

Kijk voor meerdere voordelen en uitgebreide informatie in de brochure De juiste zorg.

In de speciale brochure Pakketvergelijker kunt u de verschillende aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd handig met elkaar te vergelijken en zien welk voordeel het beste bij u past.